Zlín, grad s jakom poslovnom tradicijom, dom je GASTON-a, međunarodne tvrtke koja se može pohvaliti robnim markama kao što su Franz Josef Kaiser, Giana, a sada i Asia Time.

Na tržištu konzervirane hrane prisutni smo od 1991. godine, što znači da više od 25 godina uvozimo i izvozimo kvalitetnu hranu iz cijeloga svijeta. Danas su naši uredi rasprostranjeni po cijeloj srednjoj i istočnoj Europi – u Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Srbiji. Njihova odgovornost je isporuka naših proizvoda na zadovoljstvo kupaca u približno 20 zemalja.

Za vas biramo najbolje proizvode iz cijelog svijeta, uključujući maslinovo ulje i masline, konzerviranu ribu, voće i povrće, kao i mahunarke, rižu, tjesteninu i mnoge druge proizvode. Naše proizvode možete pronaći u vodećim lancima supermarketa. Odakle uvozimo proizvode? Uvozimo iz Tajlanda, Grčke, Ekvadora, Filipina, Indonezije, Turske, Španjolske, Portugala, Maroka, Nizozemske, Italije, Bugarske, Mađarske, Islanda, Indije, Vijetnama, Papue Nove Gvineje, Ekvadora, Perua, Kine i drugih.

Osim krajnjih potrošača, fokusirani smo na veleprodajne distributere, a robu isporučujemo našim partnerima za maloprodaju, ugostiteljstvo te industrijska pakiranja. Uz poslovne veze koje smo izgradili, omogućujemo podršku za izvoz vaših proizvoda.

Ako ste zainteresirani za suradnju, rado ćemo Vas čuti.